Dutch design modehuis vertelt onconventioneel verhaal met Shopware

Elf B2B en B2C webshops voor verschillende regio’s

Design
/
Realisatie
/
Integratie
/
Optimalisatie
/

We ontwikkelden elf B2B en elf B2C webshops voor verschillende regio’s wereldwijd met Shopware. Met techniek die de shopping experience en processen verbetert.

Het project

HUMANOID benaderde ons met de uitdaging om een flexibele webshop te bouwen. Een webshop die voor zowel B2C als B2B klanten geschikt is, maar wel iedere webshop voorzien is van eigen unieke functionaliteiten en een integratie met systemen zoals het PIM en het ERP voor de retourafhandeling. Het resultaat: 11 B2C shops en 11 B2B shop in Shopware 5. Iedere shop is gericht op een eigen locatie, taal, aanbod en prijsstelling.

Geo location module

Een custom geo-locatie module zorgt er voor dat de bezoekers op de juiste webshop terecht komen.

Extra filteropties op type bezoeker

Shopware 5 kent veel functionaliteiten, toch hebben we speciaal unieke features ontwikkeld. B2B klanten krijgen bijvoorbeeld een uitgebreider overzicht van producten op basis van extra producteigenschappen en filters. Op de categoriepagina worden alle producten direct verrijkt met beschikbare maten en kleuropties.

Shop-the-look

We ontwikkelden modules die de bezoeker extra prikkelen en helpen in de shopervaring. de Zo zijn er productvideo’s op een categoriepagina en een shop-the-look module waarmee klanten direct een volledige look van een model laten bestellen.

Geautomatiseerd retourproces

Het beheer van de producten wordt volledig in het PIM-systeem Cloud4Fashion gedaan. Daarvoor zetten wij een koppeling op. De klant- en ordergegevens worden gesynchroniseerd met het belgische FashionPartner. Daarin wordt HUMANOID extra ontzorgd door een volledige integratie van retouren vanuit het ERP systeem en een directe terugbetaling vanuit de webshop.

HUMANOID

Een internationaal fashionmerk met Nederlandse roots dat haar eigen koers vaart. Met een rotsvaste overtuiging dat met alleen de beste materialen en aandacht voor detail de beste collecties gemaakt kunnen worden. Trouw aan de tijd waarin het begon: new wave & punk.

www.shophumanoid.com

~

Meer cases

Overzicht
Twinsport

Intersport Twinsport kiest voor omnichannel aanpak met Shopware 6

Inofec

Met Shopware beheerst Inofec twee merken op één platform

Anna van Toor

Nieuw e-commerce platform voor Anna van Toor

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.