Petrol Industries groeit door merkbeleving centraal te stellen

Dé retailer van stoere denim producten

Realisatie
/
Integratie
/

Een webshop met Shopware waarin merkbeleving centraal staat en waarmee Petrol Industries online kan groeien.

Het project

De website en processen verbeteren waardoor de merkbeleving centraal komt de staan. Dat was de uitdaging. Met een unieke look&feel is de website van Petrol Industries een volwaardige ‘brandstore’ geworden met voldoende groeimogelijkheden, voorzien van de juiste techniek waar ook marketeers mee aan de slag kunnen. Denk aan een koppeling met het ACA XPRT ERP-systeem en een gebruiksvriendelijk PIM. Na de overstap heeft de webshop een enorme groei doorgemaakt.

Merkbeleving

De webshop is uitgerust met features die de merkbeleving voorop zetten.Marketeers zetten voortaan zelf landingspagina’s in elkaar en het is mogelijk om Portrait foto’s te laten zien in het overzicht

Optimaal gekoppeld met ACA XPRT

Optimale orderafhandeling is van groot belang voor een goed draaiende webshop. Daarom is er met ACA XPRT gekoppeld en is er een PIM systeem toegevoegd.

Online groei

Sinds de overstap naar Shopware 5 groeit Petrol Industries hard online. Shopware 5 is flexibel en schaalbaar, wat betekent dat het platform nog lang niet is uitgegroeid! Door onze optimalisaties wordt het maximale uit de levensduur van het platform gehaald.

Petrol Industries

Petrol staat voor vakmanschap en kent de kracht van denim. Zij maken sinds 1989 jeanskleding en denim gerelateerde producten. Het merk laat zich inspireren door oldtimers en motorfietsen waarbij rijden op de snelle rijstrook en het maken van onvergetelijke roadtrips staan voor het maximale uit het leven halen.

Met de optimalisaties van Sition halen we het maximale uit het platform

~
Erik , E-commerce manager - Petrol Industries

Meer cases

Overzicht
Twinsport

Intersport Twinsport kiest voor omnichannel aanpak met Shopware 6

Anna van Toor

Nieuw e-commerce platform voor Anna van Toor

247 Jeans

Een webshop die past als de perfecte jeans

Meer informatie?

Michel Doens
Consultant
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.