E-Commerce & Marketing Technology event

Wil je je marketingactiviteiten rondom jouw webshop verbeteren en optimaliseren? Meld je dan aan voor ons Marketing & Technology event.

Begeef je je voor het eerst op het gebied van e-commerce? Wil je je marketingactiviteiten rondom jouw webshop verbeteren en optimaliseren?

Tijdens het E-Commerce & Marketing Tech Event nemen Sition en Digital Growth Agency IWB jou, samen met onze partners graag mee in de ontwikkelingen van e-commerce platformen en marketing tools. Wij organiseren een inspiratievolle middag met e-commerce experts en geven je graag inzicht en richting bij het beantwoorden van al je vragen over de belangrijkste e-commerce trends.

De belangrijkste e-commerce ontwikkelingen in één middag

Shopware en Shopify zijn aanwezig en vertellen je alles over de laatste ontwikkelingen van beide platformen en hoe bestaande klanten hier meer uit kunnen halen. Sition en IWB maken je wegwijs in de wereld van marketing tools waarbij je kan denken aan een samenwerking van chatbots, social media monitoring, Artifical Intelligence en marketingautomatisering tools. Deze tools bieden enorm veel kansen en mogelijkheden, maar deze wereld innoveert zo snel dat het moeilijk bij te houden is.

Wil je weten op welke wijze je het maximale rendement uit jouw (e-commerce) platform haalt en jouw e-commerce platform onderscheidt? Geef jezelf dan kosteloos op via deze aanmeldingslink en sluit aan bij de inspirerende sessies.

In dit artikel

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.