Klantenmiddag @ Sition

De klantenmiddag van Sition bijwonen? Tijdens deze bijeenkomst wordt de nadruk gelegd op Shopware, hét alternatief voor Magento. Vandaag is het zover, onze klantenmiddag gaat van start. Tijdens deze bijeenkomst zal de nadruk gelegd worden op hét alternatief voor Magento (2), namelijk het Duitse softwareplatform Shopware. Een presentatie hierover wordt gegeven door Jan Kösters, Account-Executive bij…

De klantenmiddag van Sition bijwonen? Tijdens deze bijeenkomst wordt de nadruk gelegd op Shopware, hét alternatief voor Magento.

Vandaag is het zover, onze klantenmiddag gaat van start. Tijdens deze bijeenkomst zal de nadruk gelegd worden op hét alternatief voor Magento (2), namelijk het Duitse softwareplatform Shopware. Een presentatie hierover wordt gegeven door Jan Kösters, Account-Executive bij Shopware AG. Maar niet alleen Shopware komt aan bod deze middag. Ook zal er door Jary Carter, werkzaam bij Oro, Inc., een online presentatie worden gegeven over OroCRM.

 

Shopware

Shopware is op dit moment dé trendsetter op het gebied van e-commerce. Het wordt gekenmerkt door de gebruiksvriendelijke backend, doordat het beheer van de webshop bestaat uit een simpele structuur. Jan Kösters, Account-Executive bij Shopware AG, zal ten eerste tijdens zijn presentatie alle ins en outs van Shopware toelichten, gevolgd door een demo over hoe een Shopware webshop er daadwerkelijk uitziet.OroCRM is een nieuw opensource systeem voor het behouden en bijhouden van klantrelaties. Ontwikkeld door de oprichters van Magento. Het is een managementsysteem dat eenvoudig te koppelen is aan webshops, websites of andere boekhoudingssystemen. Het is een vervanging van Excel en een handige tool voor relatiemanagement en takenbeheer om een 360 graden beeld van jouw klant te krijgen. Ten slotte zal Jary Carter een presentatie, live vanuit Los Angeles, een presentatie geven over dit nieuwe opensource systeem.

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.