Maak jouw website smartphonebestendig

Google maakt steeds meer stappen richting mobielvriendelijke websites. Wil je jouw vindbaarheid op Google verbeteren? Maak jouw website smartphonebestendig. De toekomst van e-commerce wordt gevormd door de digitale behoefte van gebruikers. Als het gebruikersgedrag een groeiende trend wordt, dan zullen grote influencers in de e-commerce op hun hoede zijn. Het is daarom belangrijk om jouw website…

Google maakt steeds meer stappen richting mobielvriendelijke websites. Wil je jouw vindbaarheid op Google verbeteren? Maak jouw website smartphonebestendig.

De toekomst van e-commerce wordt gevormd door de digitale behoefte van gebruikers. Als het gebruikersgedrag een groeiende trend wordt, dan zullen grote influencers in de e-commerce op hun hoede zijn. Het is daarom belangrijk om jouw website of webshop smartphonebestendig te maken.

Google is één van de grootste die op deze digitale behoefte inspeelt. Dit lieten zij merken door het lanceren van ‘Mobilegeddon’. Doordat er tegenwoordig steeds meer gebruik wordt gemaakt van mobiele telefoons om iets op internet op te zoeken, heeft Google Mobilegeddon gecreëerd en gelanceerd. Het doel hiervan is om de ervaring om websites op een mobiele telefoon op te zoeken te verbeteren.

 

Mobielvriendelijk? Betere vindbaarheid op Google

Kortgeleden heeft Google aangegeven dat websites die mobielvriendelijk zijn een betere vindbaarheid krijgen. Hier kun je zien of jouw website of webshop mobielvriendelijk is. Als je de test hebt doorstaan, kun je gerust achterover zitten. Is dit niet het geval en wil jij toch dat jouw website relevant blijft? Neem dan de mobiele toegankelijkheid van jouw website onder de loep.

Shopware en Mobilegeddon

Gebruik jij Shopware? Wees dan niet bang dat jouw website mobielonvriendelijk is. Waarom? Shopware 5 zorgt ervoor dat jouw site en de content hierop zich automatisch aanpast aan verschillende (beeld)schermen zoals een desktop, tablet of smartphone. Gebruik je nog Shopware 4? Dan is dit een goede reden om over te gaan op Shopware 5 zodat jouw website mobielvriendelijk is. Shopware lanceert deze maand ook nog een nieuwe update: Shopware 5.2.

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.