Matchhamster

Sition ontwikkelt samen met Deloranch Holding de nieuwe webapplicatie Matchhamster. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag het ons! Matchhamster Eind 2013 hebben Deloranch Holding en Sition de handen ineen geslagen met het doel om gezamenlijk een nieuwe webapplicatie te ontwikkelen. Een applicatie die inzichtelijk maakt hoe teksten en reputaties zich verspreiden over het web. Dit inzicht…

Matchhamster

Sition ontwikkelt samen met Deloranch Holding de nieuwe webapplicatie Matchhamster. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag het ons!

Matchhamster

Eind 2013 hebben Deloranch Holding en Sition de handen ineen geslagen met het doel om gezamenlijk een nieuwe webapplicatie te ontwikkelen. Een applicatie die inzichtelijk maakt hoe teksten en reputaties zich verspreiden over het web. Dit inzicht wordt verrijkt met informatie over de web-kanalen die een rol spelen of zouden kunnen spelen bij de online verspreiding van een tekst. Om het perspectief te behouden is het ook mogelijk de eigen resultaten af te zetten tegen die van de concurrentie.

De webapplicatie van Matchhamster geeft inzicht in hoe online teksten worden verspreid en door welke media deze teksten worden opgepikt. De Matchhamster-app geeft een overzicht van de websites die exact de tekst uit persberichten en/of webteksten hebben overgenomen. Met behulp van dit overzicht wordt inzichtelijk of en welke media bepaalde teksten gebruiken en hergebruiken. Met deze informatie kan achterhaald worden welke media nog benaderd kunnen worden om de online exposure te vergroten.

Rockstart


Sition draagt binnen Matchhamster zorg voor de ontwikkeling en bouw van de web-applicatie.

De rest van 2014 stond in het teken van ontwikkelen en testen enerzijds en het opbouwen van een sales-afdeling anderzijds. Daarnaast werd er door een deel van het team een maand lang deelgenomen aan workshops met productmanagers van onder andere Google, Facebook, Airbnb en Eventbrite.


We got funded!

De ontwikkeling van Matchhamster is in januari 2015 een nieuwe fase ingegaan. Met een nieuwe investeerder aan boord, wil Matchhamster groeien naar een speler van internationaal niveau. Hierbij staat het verbeteren van het product en het veroveren van de Nederlandse markt centraal. Vervolgens zal de stap naar andere landen worden gemaakt.

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.