MultiSafepay plug-in voor Shopware

Verhoog snel en gemakkelijk je conversie met de gratis MultiSafepay plug-in voor Shopware MultiSafepay heeft voor de Shopware module een kant-en-klare plug-in ontwikkeld. Deze plug-in zorgt voor een snelle en gemakkelijke implementatie van de internetkassa’s MultiSafepay Connect en Fast Checkout. Als je een Connect-pakket hebt bij MultiSafepay, dan kun je nu beide checkout-methoden aanbieden aan…

MultiSafepay

Verhoog snel en gemakkelijk je conversie met de gratis MultiSafepay plug-in voor Shopware

MultiSafepay heeft voor de Shopware module een kant-en-klare plug-in ontwikkeld. Deze plug-in zorgt voor een snelle en gemakkelijke implementatie van de internetkassa’s MultiSafepay Connect en Fast Checkout. Als je een Connect-pakket hebt bij MultiSafepay, dan kun je nu beide checkout-methoden aanbieden aan al je klanten. Verhoog snel en gemakkelijk je conversie met deze gratis plug-in!

 

Direct alle betaalmethoden accepteren

De Shopware plug-in ondersteunt de volgende betaalmethoden; iDEAL, Bankoverboeking, Visa, MasterCard, Betaal na Ontvangst, INCASSO, Cadeaukaarten, Maestro, Mister Cash, Giropay, Paypal, achteraf betalen met Klarna en SOFORT Banking.‏

Betaal overal en op elk moment

MultiSafepay maakt het mogelijk voor klanten om zelf te bepalen wanneer zij betalen. Met de plug-in kan gekozen worden voor betalingen voor of na de bestelling. De plug-in is tevens voor smartphones en tablets. Klanten kunnen hierdoor overal hun favoriete product in jouw online webshop bestellen!

Geïnteresseerd?

Heb jij al een Shopware webshop en ben je geïnteresseerd in de koppeling met MultiSafepay? Of heb je nog geen Shopware webshop en zou je dit wel willen?

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.