New Relic Certified Performance Pro

Om onze kennis en ervaring in het vakgebied te blijven ontwikkelen en op peil te houden, vinden wij het belangrijk onze medewerkers op te leiden. Met trots hebben wij onze collectie van certificaten uit mogen breiden met de New Relic Certified Performance Pro certificatie. Op dinsdag 12 februari hebben de collega’s van Sition hun New…

Om onze kennis en ervaring in het vakgebied te blijven ontwikkelen en op peil te houden, vinden wij het belangrijk onze medewerkers op te leiden. Met trots hebben wij onze collectie van certificaten uit mogen breiden met de New Relic Certified Performance Pro certificatie.

Op dinsdag 12 februari hebben de collega’s van Sition hun New Relic Certified Performance Pro certificaat behaald! Naast onze huidige Shopware certificeringen, beschikken wij nu ook over de New Relic Certified Performance Pro certificatie. Welke wij met trots in kunnen gaan zetten om onze kennis en ervaring in het vakgebied verder te blijven ontwikkelen.

 

Performance in the cloud

New Relic geeft je een diepgaande performance analyse voor ieder onderdeel van je software omgeving. Je kunt eenvoudig enorme hoeveelheden aan data bekijken en analyseren om vervolgens realtime realiseerbare inzichten te verkrijgen. Voor je apps, gebruikers en organisatie.

In 2008 werd New Relic opgericht met een revolutionaire visie: om applicatie performance monitoring (APM) te leveren als een puur SaaS product. New Relic groeide al snel. Ze maken gebruik van de toegankelijkheid en kracht van de cloud. Daardoor werd het al snel als een integraal hulpmiddel voor ontwikkelaars, IT-teams en leidinggevende gezien. Met het platform worden inmiddels al vele klanten geholpen door hun software performance consistent te verbeteren.

Certified Performance Pro

Met het programma om een New Relic Certified Performance Pro te worden, leg je de basis om door te groeien naar een ervaren New Relic APM-gebruiker. Met deze certificering als bewijs zijn we bij Sition een geverifieerde autoriteit op het gebied van Application Performance Management. We beschikken nu over de kwaliteit en kennis van het platform en zijn in staat de prestaties van applicaties effectief te kunnen analyseren, controleren en verbeteren.

Wij hebben alles in de hand: we vinden de zwakke punten en zetten deze direct om naar realiseerbare én passende oplossingen. Als New Relic Certified Performance Pro bedienen wij een diepgaande monitoring van de klantervaring. We zien in hoe we deze optimaal kunnen behouden en verbeteren. Daardoor zijn we zelf op de hoogte voordat de klant het weet. Door het instellen van een Apex code, krijgen we alerts waarmee wij precies zien waar en hoe we de performance van jouw site kunnen verbeteren. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op en vraag naar onze Performance Pro’s!

New Relic Certified Performance Pro

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.