Officiële release van Magento 2.0!

Het langverwachte Magento 2.0 is eindelijk uitgebracht! Bekijk de vernieuwingen en verbeteringen van deze nieuwste versie van Magento Softwaregigant Magento heeft tijdens MagentoLive Australia eindelijk het langverwachte Magento 2.0 uitgebracht. Velen hebben in spanning afgewacht tot dit moment omdat de nieuwe versie van Magento flinke verbeteringen en vernieuwingen bevat. Het duurde even, maar dan heb je ook…

Het langverwachte Magento 2.0 is eindelijk uitgebracht! Bekijk de vernieuwingen en verbeteringen van deze nieuwste versie van Magento

Softwaregigant Magento heeft tijdens MagentoLive Australia eindelijk het langverwachte Magento 2.0 uitgebracht. Velen hebben in spanning afgewacht tot dit moment omdat de nieuwe versie van Magento flinke verbeteringen en vernieuwingen bevat. Het duurde even, maar dan heb je ook wat! Wij nemen Magento 2.0 in vogelvlucht met je door.

 

Gemakkelijker te beheren

Hoewel Magento 1.0 al best gebruiksvriendelijk was, is Magento 2.0 nog makkelijker voor de webshopeigenaren. De backend (de achterkant) is nog simpeler gemaakt en handige tools zijn toegevoegd.


Update: Helaas is de VDE voorlopig uitgesteld en is het wachten op de eerstvolgende update van Magento 2.

Verbeterde prestaties

Wat opvalt aan de nieuwe versie is de verbeterde prestaties van verschillende elementen.

Migratie van Magento 1.0 naar Magento 2.0

Op dit moment is Magento 2.0 nog net uit, wat betekend dat er nog kleine bugs in kunnen zitten en modules compatible gemaakt moeten worden. In januari 2016 zal Magento 2.0 helemaal stabiel zijn en kan je overgaan op de nieuwe versie.  Omdat Magento 2.0 ten opzichte van de vorige versie erg verschilt, heb je voor Magento 2.0 een “schone installatie” nodig. Dit betekent je niet je oude Magento versie kan updaten naar 2.0, maar dat je Magento 2.0 helemaal opnieuw moet installeren. Na de installatie kunnen echter zich nog een aantal complicaties voordoen:

Als dit is gedaan zullen er een aantal testen uitgevoerd moeten worden om te kijken of je webshop weer helemaal naar behoren functioneert. Het overgaan van Magento is dus nog een behoorlijke klus!

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.