Optimaliseer je productfeed met Channable

Een productfeed waarin producttitels, -beschrijvingen, -afbeeldingen, -prijzen en -categorieën zijn geoptimaliseerd, zorgt voor een gerichte advertentieweergave aan gebruikers. Het vergroot de kans op relevante klikken en daarmee in lagere kosten per klik (CPC) en betere prestaties van SEA-campagnes.

Online groeit het aanbod en de diversiteit aan marketingkanalen; denk bijvoorbeeld aan vergelijkingssites; sociale-, affiliate- en/of advertentieplatformen en diverse marktplaatsen.

Echter kan elk platform vervolgens specifieke eisen stellen aan het aanbieden van data. Wanneer je zichtbaar wilt zijn op dergelijke kanalen dan heb je écht een hulpmiddel nodig want zonder deze hulp is dit een tijdrovende en bijna onmogelijke opdracht.

Diverse productfeeds in één overzichtelijke tool

Maar, gelukkig is daar Channable. Want Channable is zo'n krachtige benodigde tool waarmee je betrouwbaar en eenvoudig controleerbaar productfeeds kan opstellen én aan de eisen per platform kan aanpassen. Het vormt zo de onmisbare schakel tussen je webshop en je feed, waarbij je de feed per kanaal optimaliseert.

Een productfeed waarin producttitels, -beschrijvingen, -afbeeldingen, -prijzen en -categorieën zijn geoptimaliseerd, zorgt voor een gerichte advertentieweergave aan gebruikers. Het vergroot de kans op relevante klikken en daarmee in lagere kosten per klik (CPC) en betere prestaties van SEA-campagnes.

Channable integreert probleemloos Shopware, Shopify of Magento naar online advertenties

Het maakt niet vanuit welk e-commerce platform je voor je webshop gebruikt. Channable kan overweg met datafeeds vanuit bijvoorbeeld Shopware, Shopify en Magento. Vervolgens vormt de product-datafeed vanuit Channable de basis voor bijvoorbeeld het opzetten van je Google Ads of Microsoft Advertising. In Channable optimaliseer je vervolgen met 'Als > Dan'-regels je advertenties op basis van bijvoorbeeld verkoopprijzen en beschikbare voorraad. Zo genereer je op één centrale je campagnestructuur en beheer je je statische en dynamische gegevens.

Dynamische Afbeeldings-Editor voor social media

Channable stelt je zelfs in staat om relevante product-advertenties maken voor sociale kanalen; zoals Facebook, Instagram en Pinterest met behulp van gebruiksklare afbeeldingsformaten. Op basis van dynamische regels kies je een afbeeldingstemplate om up-to-date, gepersonaliseerde advertenties weer te geven.

Sition verzorgt de implementatie van jouw feed

Als 'Bronze partner' van Channable neemt Sition jouw webshop mee in dit feed management traject. Wij verzorgen de koppeling tussen Channable en jouw webshop waardoor producten op de juiste manier onder de aandacht worden gebracht bij bijvoorbeeld Google Shopping, Google Ads, Amazon, Zalando, bol en Marktplaats.

Via de leeromogeving https://academy.channable.com/ kan je alvast een voorproefje nemen hoe Channable werkt. Overtuigd? Of wil je meer weten hoe de krachtige feed-management en automatiseringstool van Channable de online aanwezigheid van je webshop kan verbeteren en je verkoop kan verhogen? Neem contact met ons op.

In dit artikel

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.