Segway Nederland kiest Sition

Segway Nederland kiest Sition voor de nieuwe Shopware webshop! Vraag ons naar de mogelijkheden. Segway Nederland kiest Sition om voor hen een geheel nieuwe webshop te ontwerpen en te bouwen. Segway wilt met de nieuwe webshop de gebruiker een optimale ervaring geven met de nieuwe functionaliteiten van Shopware 5(.1). De nieuwste versie van Shopware bevat…

Segway

Segway Nederland kiest Sition voor de nieuwe Shopware webshop! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Segway Nederland kiest Sition om voor hen een geheel nieuwe webshop te ontwerpen en te bouwen. Segway wilt met de nieuwe webshop de gebruiker een optimale ervaring geven met de nieuwe functionaliteiten van Shopware 5(.1). De nieuwste versie van Shopware bevat onder andere emotional shopping en storytellling mogelijkheden. Bij deze twee functionaliteiten staan de beleving en emoties van de gebruiker centraal.

Shopware Community Day

Sition heeft voor Segway Nederland een design gemaakt en de webshop gebouwd. In januari 2016 zal de website opgeleverd worden. In september werd tijdens de Shopware Community Day in Duitsland al een kleine preview van de website gegeven. De innoverende webshop werd tijdens de Community Day gebruikt om de te laten zien hoe alle nieuwe functionaliteiten van Shopware kunnen worden gebruikt.

Webwinkel Vakdagen

Benieuwd naar het resultaat? Kom dan langs onze A50 stand tijdens de Webwinkel Vakdagen op 20 en 21 januari!

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.