Nieuwe functionaliteiten van Shopware 5

De nieuwe functionaliteiten van Shopware 5 zijn bekend. Shopware 5 bevat verbeteringen en nieuwe toepassingen! De bètaversie is inmiddels verkrijgbaar, wanneer het officieel wordt uitgebracht, is nog onbekend. Echter wordt verwacht: mei 2015. Shopware De vernieuwde software van Shopware is ontwikkeld om de gebruikerservaring te optimaliseren. Met een blik op de toekomst werkt Shopware aan duurzame oplossingen…

Shopware 5

De nieuwe functionaliteiten van Shopware 5 zijn bekend. Shopware 5 bevat verbeteringen en nieuwe toepassingen!Shopware

De vernieuwde software van Shopware is ontwikkeld om de gebruikerservaring te optimaliseren. Met een blik op de toekomst werkt Shopware aan duurzame oplossingen voor de gebruiker én de beheerder. Shopware hoopt met deze nieuwe software een steentje bij te dragen aan een verbeterde e-commerce wereld. De nieuwe versie geeft met name de ruimte om webshops op een geheel eigen en creatieve manier in te richten.  Ze hebben met deze nieuwe software de lat dus erg hoog gelegd. Dus de vraag is: Wat kan Shopware 5?

What’s new?

In tegenstelling tot eerdere versies bevat Shopware 5 een standaard responsive design. Daardoor wordt iedere webshop mobielvriendelijk. Dit is een zeer goede ontwikkeling aangezien Google vanaf 21 april 2015 mobielonvriendelijke websites afstraft met een lagere beoordeling.

Per apparaat kun je aangepaste elementen instellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om elementen van de desktopversie te verbergen op de mobiele versie en vice versa. Dit zou bijvoorbeeld een heel geschikt middel kunnen zijn om je online advertenties af te stemmen per type gebruiker.

Wat Shopware 5 bijzonder maakt is de Storytelling functie. Deze functie maakt het mogelijk om je webshop weer te geven als een magazine. Neem je klanten mee op een gepersonaliseerde reis door je webshop. Door middel van deze functie voelen klanten zich meer geneigd om zich te verbinden met jouw merk.

Het meest krachtige van Shopware 5 zie je niet aan de voorkant, maar aan de achterkant. De back-end is geheel vernieuwd: de weergave van het admin panel is vernieuwd voor een optimale aansturing.

Verbeterde functies

Bij Shopware 5 is voorkennis van programmeren en code niet nodig. Je kunt direct aan de slag zonder ervaring te hebben met softwareprogramma’s. Maak de webshop van je dromen binnen een handomdraai. In vergelijking met Shopware 4 is Shopware 5 weer gemakkelijker in gebruik. De quick- en sideview mogelijkheden zijn verbeterd en het design is aangepast om producten nog beter weer te geven. Ook de filter is vernieuwd. De nieuwe filter maakt het voor de gebruiker mogelijk om sneller en efficiënter product(categorieën) op te zoeken.

Meer info?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of ben je geïnteresseerd in een Shopware webshop? Neem dan contact met ons op!

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.