Shopware 5.5 komt er aan: vooruitgang

Zie welke functionaliteiten Shopware 5.5 met zich mee brengt! Rapportage functie Shopware 5.5 biedt nieuwe intelligente statistieken en reeds bestaande informatie is verreikt. Wat een nog beter inzicht geeft in je webshop. Nog sneller Elastic Search is nu ook in de backend geïntegreerd, deze techniek zorgt voor een aanzienlijk snellere backend. Daarnaast is ook het…

Shopware 5.5

Zie welke functionaliteiten Shopware 5.5 met zich mee brengt!

Rapportage functie

Shopware 5.5 biedt nieuwe intelligente statistieken en reeds bestaande informatie is verreikt. Wat een nog beter inzicht geeft in je webshop.

Nog sneller

Elastic Search is nu ook in de backend geïntegreerd, deze techniek zorgt voor een aanzienlijk snellere backend. Daarnaast is ook het winkelmandje veel sneller geworden door een nieuw ontwerp.

Plug-ins van derden worden ‘OPEN’

Met Shopware 5.5 is versleuteling van de broncode met Ioncube verleden tijd. Dit betekend dat partners zoals Sition de volledige vrijheid krijgen om plug-ins te verbeteren of aan te passen op de wensen van de klant.

Eenvoudiger meertalig

Het was al mogelijk om multi-shop te werken met shopware. In versie 5.5 is dit nog verder verbeterd. Het is mogelijk om categoriestructuren, formulieren en belastingtarieven voor alles shops her te gebruiken i.p.v. te configureren per land. Dit levert vooral tijdens het beheer van de shop vele voordelen.

ERP functionaliteiten

De ERP functionaliteiten zijn nog verder uitgebreid. De functies waren voor een ‘standaard’ pakket als shopware al uitmuntend. Nu is het nog makkelijker zonder ‘extra’ ERP systeem te werken. Daarnaast zijn ook de Point-of-Sale (POS) c.q. kassa mogelijkheden verder uitgebreid: standaard pinterminals zijn te gebruiken, ondersteuning voor klantkaarten en spaarsystemen zijn toegevoegd. Verder is ook het retourmanagement, etiketten drukken en pakbonnen maken verbetert.

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.