Shopware certificeringen

Met een gedreven team van gecertificeerde developers, consultants, marketeers en designers gaan wij bij Sition te werk. In 2014 heeft Sition haar eerste Shopware certificeringen behaald op het gebied van software developing. Enkele maanden later volgde Sition met nog eens twee certificeringen. Ditmaal zowel voor Template Designer als Developer. Ook niet veel later bemachtigde we de certificering voor Developer…

Met een gedreven team van gecertificeerde developers, consultants, marketeers en designers gaan wij bij Sition te werk.

In 2014 heeft Sition haar eerste Shopware certificeringen behaald op het gebied van software developing. Enkele maanden later volgde Sition met nog eens twee certificeringen. Ditmaal zowel voor Template Designer als Developer. Ook niet veel later bemachtigde we de certificering voor Developer Advanced.

Inmiddels is Sition al vele jaren actief op het gebied van e-commerce en Shopware. Sinds de oprichting in 2000 hebben wij voor vele toonaangevende webshops projecten gedraaid. Door hard te werken, ervaring op te doen en veel kennis op te bouwen heeft Sition zich ontwikkeld tot experts.

Met de opkomst van Shopware was Sition er ook snel bij. We zagen vele potentie in het krachtige e-commerce platform dat we tot de dag van vandaag kennen. Als Nederlands eerste officiële Shopware Solution Partner hebben we vele Shopware webshops mogen ontwikkelen en staan we dichtbij Shopware. De kennis en ervaring die we over de jaren op hebben gedaan delen we dan ook graag onderling.

We hebben ons ontwikkeld in diverse e-commerce integraties, ERP-koppelingen (SAP, Microsoft Dynamics, Exact), webshop en conversie optimalisatie, E-strategy en geven we meerdere cursussen en trainingen. We streven er naar om onze kennis uit te blijven bouwen binnen het team. Ontwikkeling en innovaties wordt daarom als belangrijke pijler beschouwd.

Ondertussen beschikt Sition over alle beschikbare certificaten van Shopware. Met ons team van developers, designers, consultants en marketeers zijn we trots op deze certificeringen:

Certified Partner

Als Shopware Solution Partner is Sition in staat alles mogelijk te maken en zijn we gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Met Shopware als basis kunnen onze specialisten voldoen aan alle individuele eisen van ieder bedrijfsmodel. Je kunt erop vertrouwen dat je de ondersteuning krijgt die nodig is om jouw e-commerce project te realiseren.

Certified Developer

Een Certified Developer heeft de basiskenis van de technologie achter Shopware en de toepassing ervan in projecten. Naar aanleiding van dit certificaat is er kennis op het volgende aangetoond:

Certified Template Developer

Een Certified Template Developer vereist diepgaande kennis van Shopware en kan zijn eigen complexe maatwerk templates en thema’s ontwikkelen. Ten slotte, hebben ze aangegeven te beschikken over de kennis in het uitbreiden van jQuery plugins, het creëren van eigen Shopware jQuery plugins en de beheersing van StateManger

Certified Template Designer

Een Certified Template Designer vereist een diepgaande kennis van Shopware en is in staat eigen templates te ontwerpen voor jouw Shopware webshop. Ze beschikken over een kennis van HTML, CSS, Smarty, LESS en uiteindelijk de diverse Shopware functionaliteiten.

Certified Developer Advanced

Een Certified Developer Advanced heeft gespecialiseerde en uitgebreide kennis van de technologie van Shopware en een grondige kennis van de toepassing ervan in projecten. Ze tonen kennis en ervaring op diverse manieren binnen complex maatwerk:

Pickware Partner

Tot slot mogen wij ons ook officieel Nederlands eerste Pickware Partner noemen, dit is hét ERP-systeem van Shopware.

Interesse of nieuwsgierig naar Sition en/of Shopware? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en zie wat wij voor je kunnen betekenen.

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.