Shopware Community Day: Segway en Sition

Sition case ‘Segway’ als showcase op de Shopware Community Day van Shopware! Afgelopen vrijdag (4 september 2015) werd in Duitsland de Shopware Community Day gehouden. Tijdens dit jaarlijkse evenement worden de (nieuwe) mogelijkheden van Showare, praktische tips, innoverende ontwikkelingen en trends besproken. Ook Sition was hierbij aanwezig.   Keynotes Externe high-profile sprekers uit de e-commercebranche gaven…

Segway en Sition

Sition case ‘Segway’ als showcase op de Shopware Community Day van Shopware!

Afgelopen vrijdag (4 september 2015) werd in Duitsland de Shopware Community Day gehouden. Tijdens dit jaarlijkse evenement worden de (nieuwe) mogelijkheden van Showare, praktische tips, innoverende ontwikkelingen en trends besproken. Ook Sition was hierbij aanwezig.  

Keynotes

Externe high-profile sprekers uit de e-commercebranche gaven lezingen, workshops of leidde paneldiscussies.  Er werd vooral aandacht gegeven aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Shopware 5 en Safeware AG. De lezing over Shopware 5 werd ondersteund door praktijkcases, waarbij iedere case liet zien wat de mogelijkheden zijn van Shopware 5 en hoe de webshops ingericht kunnen worden. Tijdens deze lezing werd ook een case van Sition gepresenteerd.

Segway, Shopware en Sition

Op dit moment werken wij aan een project voor Segway en maken daarvoor gebruik van Shopware. Voor Segway gaan wij aan de slag om de gebruiker een optimale ervaring te geven met ‘Emotional Shopping’, een van de innoverende functionaliteiten van Shopware 5. Ook werd onze case gebruikt op de Shopware Community Day om te laten zien hoe deze functionaliteit kan worden ingericht. Wij zijn daarom ook erg trots op het resultaat.

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.