Sition is de eerste Shopware Enterprise Partner in Nederland

Door Shopware zijn wij beloond met de hoogste partner status: Sition is Enterprise Partner! We zijn het eerste Nederlandse e-commercebureau die deze titel mag dragen en hier zijn we enorm blij mee. Sition is de eerste Shopware Enterprise Partner van Nederland! Sition is officieel benoemd tot Shopware Enterprise Partner. En dan nog wel als eerste…

Door Shopware zijn wij beloond met de hoogste partner status: Sition is Enterprise Partner! We zijn het eerste Nederlandse e-commercebureau die deze titel mag dragen en hier zijn we enorm blij mee.

Sition is de eerste Shopware Enterprise Partner van Nederland!

Sition is officieel benoemd tot Shopware Enterprise Partner. En dan nog wel als eerste van Nederland! Wij zijn hét e-commercebureau op het gebied van Shopware Professional (Plus) en Shopware Enterprise. Na jaren pionieren binnen Nederland zijn wij door Shopware beloond met de hoogste partner status. En de kennis die we in deze jaren hebben opgebouwd zetten wij graag in om voor jou de perfecte Shopware shop te realiseren!

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van Shopware webshops, diverse e-commerce integraties, ERP-koppelingen (Exact, SAP, Microsoft Dynamics), online marketing en meer. Sinds de oprichting in 2000 hebben wij voor vele toonaangevende webshops mogen werken en mogen wij ons met trots de nummer één Shopware Partner van de Benelux noemen.

Hoe het begon…

Het begon allemaal enkele jaren geleden met een telefoontje vanuit Schöppingen: “Hello, I’m Jessica from Shopware…” Vervolgens werd ons de vraag gesteld om een nieuw innovatief e-commerce platform te testen, waarin wij kansen zagen en zeiden: “Tuurlijk, waarom niet?” Toen waren we overtuigd! We gingen als eerste e-commercebureau in Nederland de partnerschap met Shopware aan, tot groot succes. Al snel kwamen wij erachter dat Shopware in basis uitgebreide functionaliteiten bood en hetgeen wat niet beschikbaar was, hebben we met onze developers toegevoegd.

Shopware is gegroeid in Nederland, wij zijn met Shopware meegegroeid en dat zie je terug in onze klanten en medewerkers. We hebben onszelf gespecialiseerd in zowel de B2C als de B2B kant van e-commerce en zijn ons blijven ontwikkelen. E-commerce ligt niet stil, Sition ook niet. We hebben alle partner levels uitgespeeld en zijn nu bij de eindbaas: we zijn de eerste Enterprise Partner van Nederland.

Vanaf het begin zijn we toegewijd geweest aan het platform. We zagen de kansen en mogelijkheden in Shopware en zijn er vol voor gegaan. Samen met ons team hebben we er vele energie, uren en vooral hard werk in gestoken. Ondanks dat de eerste jaren alles nog in het Duits was, weerhield ons dit niet. We waren, en zijn nog steeds, Shopware dedicated. We schuwen niet van maatwerk of complexen projecten. Met het hele team zijn we hier enorm blij met de status die wij hebben bereikt!

Wat kunnen we verder van Sition verwachten?

We zullen onszelf blijven ontwikkelen en hopen met nog vele mooie, aansprekende klanten te mogen werken. Wat je verder van Sition kunt gaan verwachten? Volle inzet op Shopware 6.

In dit artikel

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.