Shopware & Quantore koppeling

Quantore verzorgt als groothandelsmerk al bijna 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. De belangrijkste eigenschap voor Quantore is kwaliteit. Shopware is een open-source platform. Een van de profijten daarvan is dat je jouw webshop volledig naar jouw wensen kan aanpassen. Om onze partners verder te ondersteunen heeft Sition meerdere gebruiksvriendelijke en conversieverhogende Shopware plug-ins en ERP koppelingen…

Shopware & Quantore koppeling

Quantore verzorgt als groothandelsmerk al bijna 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. De belangrijkste eigenschap voor Quantore is kwaliteit.

Shopware is een open-source platform. Een van de profijten daarvan is dat je jouw webshop volledig naar jouw wensen kan aanpassen. Om onze partners verder te ondersteunen heeft Sition meerdere gebruiksvriendelijke en conversieverhogende Shopware plug-ins en ERP koppelingen ontwikkeld. Het voordeel hiervan is dat deze veel overbodig werk uit handen nemen. Bekijk al onze Shopware koppelingen.

 

Wie is Quantore?

Quantore verzorgt als groothandelsmerk al bijna 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. De belangrijkste eigenschap voor Quantore is kwaliteit. Het merk omvat een compleet assortiment kantoorartikelen dat alleen gevoerd mag worden door de Quantore kantoorvakhandelaren. Met 1.250 verschillende artikelen bieden zij alles wat maar in een kantooromgeving wordt gebruikt. De verkooppunten zijn verspreid door heel de Benelux.

Als groothandel verzorgt Quantore ook het voorraadbeheer en de logistiek voor haar leden. Daarnaast komen er regelmatig nieuwe artikelen bij en wordt het huidige aanbod voortdurend verbeterd.

Waarom deze koppeling?

Met de Quantore koppeling maken we het importeren van producten mogelijk, eenvoudig en snel. De producten worden geïmporteerd inclusief afbeeldingen. Het zorgt voor een automatische bijwerking van voorraadbeheer en de mogelijkheid tot het instellen van staffels. Verder het eenmalig instellen van een categorie koppeling naar de webshop. Tot slot zorgt het voor het automatisch doorsturen van orders naar Quantore, inclusief status updates.

Koppel jouw Shopware webshop met Quantore!

Wil je meer informatie over de Shopware & Quantore koppeling? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Vraag vervolgens naar de mogelijkheden!

Kortom

Met de Quantore koppeling is het volgende mogelijk:

  • Het importeren van producten incl. afbeeldingen
  • Eenmalig instellen van een categorie koppeling naar de webshop
  • Instellen van staffels
  • Automatisch bijwerken van de voorraad
  • Automatisch doorsturen van de orders naar Quantore, incl. status updates

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Consultant
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.