Sooqr & Sition introduceren de Sooqr Search Plug-in

Download nu de Sooqr Search plug-in voor Shopware in de Shopware Store! De laatste tijd zijn wij, samen met Sooqr, druk bezig geweest met het realiseren van een plugin voor Shopware. En eindelijk is het zo ver: De Sooqr Search plug-in is nu beschikbaar in de Shopware store!   Maak het zoeken in jouw webshop…

Sooqr Search plug-in

Download nu de Sooqr Search plug-in voor Shopware in de Shopware Store!

De laatste tijd zijn wij, samen met Sooqr, druk bezig geweest met het realiseren van een plugin voor Shopware. En eindelijk is het zo ver: De Sooqr Search plug-in is nu beschikbaar in de Shopware store!

 

Maak het zoeken in jouw webshop makkelijker

De kracht van Sooqr Search ligt in een complexe functie die juist eenvoudig is gemaakt. Door een complexe algoritme, het juiste gebruik van eigenschappen en een onmiddellijk resultaat, biedt Sooqr de beste resultaten voor de zoekopdrachten van jouw bezoekers. De Sooqr Search plug-in zorgt hierdoor voor meer conversie want: als ze hun gewenste product niet kunnen vinden, zullen ze deze ook niet kopen.

Hulp van een developer? Niet nodig!

Met deze plugin hebben we het mogelijk gemaakt dat jij, als webshopeigenaar, Sooqr Search zelf kunt installeren en een account aan te maken. Dit zonder dat je de hulp nodig hebt van een developer.

Interesse in onze Sooqr Search Plug-in voor Shopware?

De plug-in is te downloaden in de Shopware Store. Heb je toch vragen over de plug-in, of heb je hulp nodig bij de installatie? Schroom niet en neem contact met ons op!

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.