Het Tweede Shopware User Group event!

Eens in de zoveel tijd komen we bij elkaar voor de Shopware User Group: een bijeenkomst met kennis, ervaringen, interessante topics en gezelligheid. Wat gaan we doen? Op dinsdag 18 december (2018) vindt het tweede Shopware User Group Event plaats. Hier komen we met een groep diverse enthousiastelingen bij elkaar en delen we onze kennis,…

Shopware user group

Eens in de zoveel tijd komen we bij elkaar voor de Shopware User Group: een bijeenkomst met kennis, ervaringen, interessante topics en gezelligheid.

Wat gaan we doen?

Op dinsdag 18 december (2018) vindt het tweede Shopware User Group Event plaats. Hier komen we met een groep diverse enthousiastelingen bij elkaar en delen we onze kennis, ervaringen en praten we over de vele interessante topics wat betreft Shopware. In deze ronde van het event borduren we voort op de aanbod gekomen onderwerpen uit de eerste, zeer geslaagde, Shopware User Group. Kortom, een erg leuke avond geheel in het teken van Shopware en haar partners.

Uit het eerste event kwam met name vraag naar de technische best practises naar voren. Daarom zullen er deze ronde verschillende technische topics behandeld worden. Enkele onderwerpen die voor bij zullen komen zijn: versiebeheer, snelheid optimalisatie, hosting, custom frontend en module opbouw binnen Shopware. Ben jij nieuwsgierig en heb jij ambities in een van deze onderwerpen of wil je graag jouw kennis delen met onze groep? Schrijf je dan snel in!

Tijdens onze meetings worden presentaties gegeven door enkele ervaren partijen op het gebied van e-commerce en Shopware en is er ruimte voor een hapje en een drankje.

 

Het programma

17:30-18:15: Walk in

18:15-18:30: Welkom

18:30-19:00: Versiebeheer door Shopware

19:00-19:30: Snelheid optimalisatie & hosting door Skyberate

19:30-20:00: Pauze, drankjes en hamburgers (altijd lekker)

20:00-20:30: Custom Frontend door Shopworks

20:30-21:00: Module opbouw door Sition

Waar?

Het event vindt zich plaats bij Shopworks, waar ook een gratis parkeergelegenheid aanwezig zal zijn.

Nijverheidsweg 16, 3534 Utrecht (Campus werkspoor)

Meld je aan voor de meetup!

De meetup richt zich met name op developers, projectmanagers en iedereen die meer wilt weten over de technische mogelijkheden van Showpare. Het heeft dus op zijn zachtst gezegd een ‘technisch tintje’. Enige kennis is dus wel een pré.

Interesse? Meld je dan hier aan en kijk wie er nog meer allemaal aanwezig zullen zijn!

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.