Ergonode

Ergonode is een Product Informatie Managementsystem (PIM). Met een PIM systeem organiseer en verrijk je in één platform alle benodigde informatie over jouw producten.

Ergonode
No items found.

Beheer efficient en consequent je productinformatie

Ergonode is inzetbaar voor zowel on- als offline kanalen. Dus niet alleen voor een e-commerce oplossing zoals je webshop of app, maar het is tevens geschikt als basis voor bijvoorbeeld een te drukken catalogus.

Zo bepaal je efficiënt in je PIM welke productinformatie wordt opgeslagen en hoe deze wordt gedistribueerd en/of gedeeld naar de gewenste kanalen zoals partners en webshops.

Alle statische productinformatie op één plek

Een product kent wijzigende informatie, zoals prijs, korting en voorraad, maar ook statische informatie. Denk hierbij aan productkenmerken, zoals materiaal, gewicht en/of kleur en productomschrijving. Wanneer je productinformatie in een ERP-systeem (zoals Exact, Afas of SAP) staat en je productaanbod groeit, zal je merken dat dit geen ideale situatie is. Het PIM systeem van Ergonode helpt je met het beter beheren van producten en maakt productrelaties (varianten, relaties) veel eenvoudiger.

AI vertaalt betrouwbaar je werk

Een andere uitdaging bij artikelbeheer is het correct vertalen van alle productinformatie. Maar dit behoort nu tot de verleden tijd: Ergonode biedt met behulp van AI toegang tot de meest betrouwbare vertalers en daarmee is een productomschrijving eenvoudig en snel op de juiste wijze vertaald naar een andere taal.

Zo stelt een PIM systeem je in staat om op één plek de kwaliteit van al je statische productinformatie te bewaken, te bewerken en vooral altijd up-to-date te houden. Ergonode biedt je hierbij alle gemak en flexibiliteit.

Voordelen

  • Overzichtelijk en consistent
  • Simple, variant en bundle producten
  • Cross- en up-sells
  • Eenvoudig vertalen

Cases met

Ergonode

Overzicht
No items found.

Gerelateerde insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tags:
en
Tags:
en
Tags:
en
Tags:
en
Tags:
en
Tags:
en