ACA Retailium koppelen met Shopware, Magento of Magento 2

ACA Retailium is een IT-bedrijf gespecialiseerd binnen de fashionindustrie. Koppel nu je Shopware, Magento of Magento 2 met ACA Retailium en bekijk de mogelijkheden! Door een nieuw ontwikkelde koppeling van ACA met Shopware, Magento en Magento 2 heeft Sition het voor alle retailers in de fashionindustrie gemakkelijker gemaakt om hun voorraden up-to-date te houden. Dit…

ACA Retailium is een IT-bedrijf gespecialiseerd binnen de fashionindustrie. Koppel nu je Shopware, Magento of Magento 2 met ACA Retailium en bekijk de mogelijkheden!

Door een nieuw ontwikkelde koppeling van ACA met Shopware, Magento en Magento 2 heeft Sition het voor alle retailers in de fashionindustrie gemakkelijker gemaakt om hun voorraden up-to-date te houden. Dit is niet het enige pluspunt van de nieuw ontwikkelde koppeling. In dit artikel worden enkele andere voordelen van de koppeling tussen ACA Retailium en Magento (1 en 2) en Shopware benoemd.

 

ACA in het kort

ACA is een IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van oplossingen en ontwikkelen van software voor bedrijven binnen de fashionindustrie. De software die ACA ontwikkelt helpt deze modebedrijven om zich te onderscheiden van concurrenten en om maximaal rendement te halen tussen onder andere websites en webshops.

De ACA en Shopware & Magento koppeling in een vogelvlucht

Er is door Sition een koppeling ontwikkeld tussen ACA zowel Magento 1 & 2 als Shopware. De koppeling zorgt ervoor dat alle productgegevens en voorraden uit ACA worden ingelezen in Shopware of Magento.

Door de koppeling hoeft men geen dubbel invoerwerk meer te doen. Alle producten worden namelijk direct gepubliceerd waardoor de ACA voorraad altijd up-to-date is. Door de koppeling worden de voorraden, producten en prijzen direct van ACA naar een Magento of Shopware webshop geëxporteerd.Enkele andere voordelen van de door Sition ontwikkelde koppeling zijn dat het eenvoudiger is om afbeeldingen toe te voegen en prijzen aan te passen. Bestellingen binnen een Magento of Shopware webshop worden automatisch verwerkt en gekoppeld naar de fysieke voorraad. Nieuwe producten worden, door de nieuwe koppeling, automatisch geplaatst in de juiste webshopcategorie.

Ook worden alle voorraden en bestellingen exact en automatisch bijgehouden, wat het werk vereenvoudigt. Deze feature bespaart u tijd én kosten, er hoeven namelijk geen mutaties gedaan te worden. Nieuwe producten worden, door de nieuwe koppeling, automatisch geplaatst in de juiste webshopcategorie en hoeft dit niet meer handmatig gedaan te worden, wat veel tijd bespaart. Ook is het eenvoudiger om producten te plaatsen, afbeeldingen toe te voegen en prijzen aan te passen.

De laatste, maar zeker niet de minste voordeel is dat de voorraden door de koppeling altijd up-to-date blijven. Hierdoor weet de klant dat een bepaald product op voorraad is en geleverd kan worden.

Meer weten?

Wil je meer weten over de koppeling tussen ACA en Magento/Shopware? Neem dan contact met ons op. Bel 073-722033 of mail naar [email protected]. Wij staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.