Shopware


Shopware is een fabrikant van open source e-commerce software. Met meer dan 54.000 installaties, 2.000 plugins en 1.200 partners is het e-commerce platform op dit moment het meest populaire systeem in Duitstalig europa. Kenmerkend voor Shopware is de gebruiksvriendelijkheid voor de shopbeheerder en de unieke wijze om een “verhaal” te kunnen vertellen met je online winkel onder het motto: “Emotional shopping on any device”. Sition is een van de eerste officiële business partners in Nederland met ruime ervaring in het ontwikkelen van Shopware webshops, plug-ins en maatwerk oplossingen.

Shopping Worlds


Shopping Worlds, een functie van Shopware wat ervoor zorgt dat bezoekers jouw webshop blijven herinneren. Beleving en emotional shopping zijn de twee punten waar met Shopping Worlds op wordt gericht. Dit om de merkbetrokkenheid te vergroten en interesse tot koop te wekken. Zo creëer jij jouw eigen ladingspagina’s, content en winkelomgevingen en dat allemaal zonder enige programmeerkennis nodig te hebben. Shopware heeft het beheer van haar software zo gebruiksvriendelijk gemaakt dat internetmarketeers de hulp van front-end developers niet nodig hebben.

Responsive Design

Automatisch schalen van afbeeldingen voor verschillende (mobiele) apparaten.

Eenvoudig gebruik

Shopping Worlds biedt verschillende tools aan om het ontwerpen van jouw webshop makkelijker te maken. Hier heb je geen programmeerervaring voor nodig.

Voor elk apparaat

Jij bepaalt welke elementen van jouw webshop worden weergegeven op diverse (mobiele) apparaten.

shopware-actions

Elementen bibliotheek

In de elementen bibliotheek vind je alle elementen die, volgens jou, jouw Shopping World moet bevatten. Je kunt hier elk beschikbaar element vinden; van sliders tot video’s en blogs.

Drag & drop

Met de drag & drop-functie kun je als internetmarketeer elementen gemakkelijk schalen, combineren en schuiven. Hier zijn geen regels of beperkingen aan verbonden.

Ontwerpgrids

In de back-end omgeving van Shopware kunnen elementen gepositioneerd worden met een gridsysteem. De opbouw van een grid kan voor elke Shopping World aangepast worden.

schneider-gradient-large

Storytelling


Laat jouw klanten op avontuur gaan in jouw webshop door Storytelling. Deze unieke Shopware functionaliteit zorgt ervoor dat betrokkenheid wordt gestimuleerd op persoonlijk niveau. De klant bouwt als het ware een band op met jouw merk.
Storytelling creëert ook samenhangende winkelervaringen tussen verschillende (mobiele) apparaten. Jouw webshop zal nooit zijn shopping experience of stijl verliezen als men overschakelt naar een ander apparaat.

Design


Zelfstandig jouw webshop aanpassen
Jij kan jouw webshop geheel zelfstandig aanpassen dankzij het open template karakter.

Responsive Design
Shopware’s responsive design is op een dusdanige manier in elkaar gezet om te zorgen voor een uniforme uitstraling op alle apparaten.

Conversie verhogen
Het gebruiksvriendelijke checkout systeem draagt bij aan een hogere conversie.

main-file

Sition werkwijze


Wij bouwen op maat gemaakte webshops. Als je voor een Shopware pakket kiest, dan helpen wij je hoe je het meest uit je webshop kunt halen. We kijken naar je bedrijf en gaan samen op zoek naar welk type webshop daarbij het beste past. We ondersteunen je in het proces en houden je op de hoogte van de nieuwste tips & tricks. Hierdoor blijf je altijd up-to-date en kan je je webshop blijven innoveren.

  • Samen om tafel

  • Ontwikkelen

  • Inrichting

  • Finishing touch

  • Oplevering

Pickware


 Pickware, hét ERP-systeem van Shopware.
Dit systeem is direct gekoppeld in de backend van jouw Shopware webshop. Hierdoor is een externe koppeling met een kassasysteem niet noodzakelijk.
Doordat Pickware direct gekoppeld is aan jouw Shopware webshop wordt er altijd met actuele data van jouw shop gewerkt. Ook zorgt het systeem ervoor dat er veel administratief werk uit handen wordt genomen.

pickware2

Certificeringen


Als officiële Solution partner heeft Sition meerdere certificeringen

shopware_solution_partner_204

Kortom, bij Sition ben je aan het juiste adres voor het laten ontwikkelen van een maatwerk Shopware webshop.

Geïnteresseerd?

Ben jij geïnteresseerd in een Shopware webshop of loop je bij het gebruik ergens tegenaan? Wij van Sition staan klaar voor al jouw vragen. Laat hier dan jouw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.