De beste keuze voor online succes

Shopware, hét e-commerce platform om klantervaring te stimuleren

Shopware

Wat is Shopware

Shopware is een open source e-commerce platform met een sterke focus op marketing en beleving tijdens het shoppen. Het biedt alles wat je van een e-commerce pakket mag verwachten maar dan met een hoop unieke features. Met Shopware klik je binnen een handomdraai een homepage of landingspagina in elkaar waar je bij concurrerende pakketten alleen maar van kan dromen. Het bedrijf is al ruim 17 jaar actief en telt inmiddels meer dan 1.200 partners, 80.000 installaties en 3.500 plugins.

Compact en snel!
Drag en drop editing
POS setup
Storytelling modus
Gebruiksvriendelijk

In een handomdraai een compleet nieuwe layout met de drag & drop editor van Shopping Worlds

Shopware
Shopware

Gebruiksvriendelijkheid, user experience en Storytelling

Shopware onderscheidt zich door in te spelen op de emotionele en inspirerende kant van online shoppen. Het is ontwikkeld voor de mensen die het gebruiken en richt zich op onder andere gebruiksvriendelijkheid, user experience en Storytelling. Het vergroot de engagement van klanten door de nadruk te leggen op persoonlijke betrokkenheid. Ontdek echt emotioneel shoppen met Shopware en breng je merk tot leven. Vertel jouw verhaal en blijf de concurrentie voor.

Sition is de eerste Shopware Enterprise Partner van Nederland

Nummer één Shopware Partner van Nederland

Het begon allemaal enkele jaren geleden met een telefoontje vanuit Schöppingen: “Hello, I’m Jessica from Shopware…” Vervolgens werd ons de vraag gesteld om een nieuw innovatief e-commerce platform te testen, waarin wij kansen zagen en zeiden: “Tuurlijk, waarom niet?” Toen waren we overtuigd!

Shopware biedt in basis al uitgebreide functionaliteiten en hetgeen niet beschikbaar was hebben we met onze developers toegevoegd. Shopware is gegroeid in Nederland, ook wij zijn met Shopware meegegroeid en dat zie je terug in onze klanten. We hebben alle partner levels uitgespeeld en zijn nu bij de eindbaas: wij zijn namelijk de eerste Enterprise Partner van Nederland!

Met meer dan 20 jaar ervaring in e-commerce zijn we zowel benoemd tot Enterprise Partner als Best Partner Benelux 2019! We zijn hét e-commercebureau op het gebied van Shopware Professional (Plus) en Enterprise. De kennis en ervaring die we in deze jaren hebben opgebouwd zetten wij graag in om voor jou de perfecte Shopware webshop te realiseren.

We zijn experts op gebied van e-commerce, gespecialiseerd in diverse e-commerce integraties, ERP-koppelingen (Exact, SAP, Microsoft Dynamics), webshop en conversie optimalisatie, E-strategy en geven we meerdere cursussen en trainingen.

Met een gedreven team van developers, designers, consultants en marketeers beschikken we over diverse certificaten. Doordat we onze kennis en ervaring toe passen waar mogelijk is, blijven we onszelf in staat stellen om voorop te lopen.

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

Shopware

Breng jouw klanten op avontuur in jouw webshop met Storytelling

Shopware

Open template karakter
Responsive design
Uniforme uitstraling
Gebruiksvriendelijke check-out
Bewezen conversie verhogend

Jouw merk verdient een verhaal

Shopping Worlds en Storytelling van Shopware zijn de functies die bezoekers jouw webshop doen blijven herinneren. 

Shopping Worlds is ontwikkeld om betrokkenheid tot het merk te vergroten en conversie te verhogen. Vanuit de backend creëer je zowel eigen landingspagina’s, content als winkelomgevingen in een oogwenk. En dat allemaal zonder enige programmeerkennis nodig te hebben. Het beheer van Shopware is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt, zodat marketeers en shopeigenaren de hulp van front-end developers uiteindelijk niet langer meer nodig hebben.

Het biedt diverse tools om het ontwerpen van jouw webshop zo eenvoudig mogelijk te maken. Jij bepaalt namelijk welke elementen, aan de hand van een eenvoudige drag & drop functie, worden weergegeven op welke diverse (mobiele) apparaten. In de backend worden elementen gepositioneerd door middel van een grid-systeem. De opbouw van een grid kan daardoor voor iedere Shopping World worden aangepast. Je kunt jouw landingspagina’s vervolgens gemakkelijk schalen, combineren en positioneren. Nogmaals, kennis van programmeren is niet nodig.

Met Storytelling laat je jouw bezoekers kennis maken met je merk. Het stimuleert betrokkenheid op een persoonlijk niveau. Je creëert een consistente shopping experience tussen diverse (mobiele) apparaten. Jouw webshop zal daarom nooit zijn experience of stijl verliezen. Jij vertelt jouw verhaal.

Ook zo enthousiast over Shopware? Wij vertellen je er alles over

Shopware Enterprise met Sition

Shopware Enterprise is een extreem krachtig, flexibel en snelle e-commerce oplossing voor jouw unieke bedrijfsmodel. Het is een uitbreiding van Shopware. Met Enterprise realiseer je zowel B2C als B2B bedrijfsprocessen, of een combinatie van beide, binnen één systeemoplossing. Naast een zeer krachtige oplossing biedt Enterprise ook lage eigendomskosten, een uitbreidbare systeemarchitectuur, optimale veiligheid en persoonlijke ondersteuning. Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden? Als Enterprise Partner helpen wij je graag verder!

Product- en klantsegmentatie met uitgebreide promotie tools

Shopware

Krachtige marketing tools!

Shopware biedt een aantal stevige tools waarmee je de klant nog beter kan verleiden. De combinatie van Product Streams, Customer Streams en Advanced Promotion Suite stelt je in staat om succesvolle gepersonaliseerde marketing campagnes te draaien zonder externe tools.

Deel je klanten met behulp van Customer Streams in diverse klant segmenten en realiseer een homepage of landingspagina met content op maat!

Een tijdelijke “Black & White” actie? Met Product Streams genereer je dynamische product feeds op basis van geselecteerde product eigenschappen. Met deze feeds kan je vervolgens een categorie pagina of product slider op een homepage vullen.

Je vaste klanten belonen met een extra korting? De Advanced Promotion Suite biedt de mogelijkheid om vaste kortingen, 2+1 campagnes, gratis producten e.d. aan te bieden aan (een selectie van) je klanten. 

Pickware is het ERP-systeem van Shopware en direct gekoppeld in jouw backend

Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.