Pickware in Shopware 6

Pickware gaat wederom een rol spelen in de nieuwe versie van Shopware, Shopware 6, en zal zich presenteren als hét ERP systeem. Wat kunnen we allemaal gaan verwachten? Met Shopware 6 heeft Shopware een volledig nieuw product gecreëerd dat zich richt op onder andere meer flexibiliteit en minder complexiteit. Het nieuwe systeem zal voldoen aan…

Pickware shopware 6

Pickware gaat wederom een rol spelen in de nieuwe versie van Shopware, Shopware 6, en zal zich presenteren als hét ERP systeem. Wat kunnen we allemaal gaan verwachten?

Met Shopware 6 heeft Shopware een volledig nieuw product gecreëerd dat zich richt op onder andere meer flexibiliteit en minder complexiteit. Het nieuwe systeem zal voldoen aan de eisen van de technologische e-commerce wereld van vandaag en stelt zowel de gebruiker als de klant centraal.

 

Wat kunnen we van Pickware verwachten?

Pickware is het ERP systeem van Shopware, met kassa oplossing en warehousemanagement en biedt jouw shop fundamentele ERP-functies. Kortom zorgt het dat veel overbodig werk uit handen wordt genomen. De kassa is direct gekoppeld met de shop waardoor zowel online als offline met dezelfde product- en klantgegevens gewerkt kan worden. Tot slot komt Pickware met diverse uitbreidingsmogelijkheden, waaronder bijvoorbeeld Pickware Mobile, Pickware POS en andere plug-ins.

Pickware was vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van Shopware 6. Ook hier zal Pickware deel uit gaan maken als de Preferred Technology Partner.

Pickware ERP in Shopware 6

Pickware is onderverdeeld in drie verschillende modules: Shopware ERP, Shopware WMS en Shopware POS. Ook in Shopware 6 vormt Pickware ERP nog steeds de basis. Het integreert centrale functies van een goederenbeheersysteem in jouw online shop. Om toegang te krijgen tot Pickware was voorheen een Shopware Professional licentie nodig, met Shopware 6 zal dit niet langer meer noodzakelijk zijn! Alle Shopware gebruikers, ongeacht licentie, kunnen Pickware in combinatie met Shopware 6 gebruiken.

Pickware WMS in Shopware 6

Shopware WMS biedt een hoge mate van automatisering bij het verwerken van het magazijn. Ook in Shopware 6 is het weer mogelijk om de magazijn- en verzendprocessen te automatiseren, voorraden bij te houden en klanten te voorzien van een goede service.

Pickware POS in Shopware 6

Ook het POS-systeem van Pickware zal Shopware 6 ondersteunen. Met Pickware POS worden alle verkopen beheerd in één centraal systeem. In het bijzonder kun je uitkijken naar de nieuwe POS UI, die in de toekomst beschikbaar zal zijn in zowel Shopware 5 als 6.

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.