Sition & Pickware’s nieuwe release: de PostNL Adapter

Pickware is hét ERP-systeem van Shopware. Het systeem is direct en gratis geïntegreerd in de Professional en Professional Plus edities van Shopware. Steeds vaker werd de vraag gesteld of er ook een PostNL verzendadapter beschikbaar is voor Pickware. Dit is de reden dat Sition in samenwerking met Pickware een koppeling heeft ontwikkeld voor PostNL: De PostNL Adapter. De adapter zorgt…

PostNL Adapter

Pickware is hét ERP-systeem van Shopware. Het systeem is direct en gratis geïntegreerd in de Professional en Professional Plus edities van Shopware.

Steeds vaker werd de vraag gesteld of er ook een PostNL verzendadapter beschikbaar is voor Pickware. Dit is de reden dat Sition in samenwerking met Pickware een koppeling heeft ontwikkeld voor PostNL: De PostNL Adapter. De adapter zorgt er onder andere voor dat het hele etiketteringsproces snel en gemakkelijk verloopt.

 

Wat doet de PostNL Adapter nog meer?

De PostNL Adapter verbindt jouw winkelwinkelwinkel rechtstreeks met de label webservice van PostNL. Voor elke bestelling kunnen de verzendlabels met slechts twee klikken worden aangemaakt en deze kunnen direct als pdf in de backend worden gedownload. Je hebt dus geen extra of handmatige CSV-uitvoer meer nodig.

In het orderoverzicht zijn direct de trackingcodes te vinden en deze worden ook automatisch geïntegreerd in de verzendmelding.
Omdat de PostNL Adapter direct in verbinding staat met PostNL, zullen er geen extra kosten per pakket of voor intermediairs van derden gerekend worden, op de normale verzendkosten van PostNL na.

De PostNL Adapter heeft nog meer features, namelijk:

  • Ondersteuning van alle PostNL producten. Denk hierbij aan de standaard levering, levering bij de buren en een nieuwe levering wanneer er niemand thuis is.
  • Gemakkelijke verzending van retourlabels naar klanten.
  • Gelijktijdig meerdere labels voor verschillende orders aanmaken.
  • Automatische, configureerbare verzendmelding inclusief de PostNL tracking link.

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over de door Sition en Pickware ontwikkelde PostNL adapter? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 073 – 7110 333 of stuur een mail naar [email protected].

Heb je een Shopware webshop maar nog geen koppeling met Pickware en ben je hier wel geïnteresseerd in? Of heb je interesse in een Shopware webshop? Wij helpen jou graag verder!

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.