Shopware komt met een nieuwe versie!

Shopware 5.2 is gereleased. Bekijk de nieuwe functies en bijzonderheden! Shopware brengt deze maand een nieuwe versie uit: Shopware 5.2. Dit is meer dan alleen een release. Met de nieuwe versie wil Shopware haar laatste stap zetten in de richting van een open source oriëntering. Alle nieuwe functies en bijzonderheden van Shopware 5.2 worden hieronder kort…

Shopware 5.2 is gereleased. Bekijk de nieuwe functies en bijzonderheden!

Shopware brengt deze maand een nieuwe versie uit: Shopware 5.2. Dit is meer dan alleen een release. Met de nieuwe versie wil Shopware haar laatste stap zetten in de richting van een open source oriëntering. Alle nieuwe functies en bijzonderheden van Shopware 5.2 worden hieronder kort toegelicht.

 

Technische verbeteringen

Met de nieuwe release van Shopware zullen alle SubShop licenties deel uitmaken van de kern van Shopware en worden deze gratis geïntegreerd. Zodat de databases nog flexibeler worden, kan door Shopware 5.2, op iedere locatie in de backend een attribuutveld uitgebreid worden. Een andere verbetering is het vernieuwde “Shopping Worlds”. Deze is ook geoptimaliseerd voor afzonderlijke apparaten zoals je tablet of smartphone.

Door de nieuwe update van Shopware zal het ERP systeem Pickware gratis te verkrijgen zijn en wordt het geïntegreerd in de edities Professional en Professional Plus. Ook heeft Shopware een grote schoonmaak gehouden. In versie 5.2 zijn gereviseerde functies verwijderd en is de broncode geherstructureerd.

Doordat het nieuwe ‘address management’ is toegevoegd, wordt het steeds gemakkelijker om het afleveradres in te voeren en andere alternatieve adressen te beheren.Connect biedt een platform aan fabrikanten, leveranciers en distributeurs waar zij met elkaar kunnen netwerken en daardoor van elkaars connecties kunnen profiteren.De geheel vernieuwde Premium Plugin maakt het voor klanten mogelijk om hun producten zelf te creëren en deze te individualiseren. Ook geeft de Premium Plugin uitgebreid advies waarbij gebruik wordt gemaakt van de feedback van klanten met betrekking tot hun voorkeuren en wensen. Op deze manier wordt voor hen het juiste product gevonden. Geleidelijk zal Shopware door hun nieuwe versie alle Premium Plugins ongecodeerd leveren. Wat zorgt dat er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor het aanpassen van plugins.

Maak jij al gebruik van Shopware?

Wil jij graag gebruikmaken van een Shopware webshop en wil je hier graag wat meer over te weten komen? Dan kun je bij Sition terecht! Bel voor meer informatie (+31) 73 71 10 33 of stuur een mail naar [email protected]. Wij, als Shopware Solution Partner, geven je graag een passend advies. We kijken naar wat past binnen jouw bedrijf en hoe Shopware hier het beste voor schikt.

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.