Vijf nieuwe gezichten bij Sition

Sition groeit met drie nieuwe teamleden en twee stagiaires. Deze dynamische groep brengt niet alleen frisse energie met zich mee, maar ook hun eigen unieke vaardigheden en persoonlijkheden. We stellen ze graag aan je voor.  Allround Support Developer Marjolein Maak kennis met Marjolein, een 32-jarige moeder van twee met een diverse set aan interesses en…

Sition groeit met drie nieuwe teamleden en twee stagiaires. Deze dynamische groep brengt niet alleen frisse energie met zich mee, maar ook hun eigen unieke vaardigheden en persoonlijkheden. We stellen ze graag aan je voor. 

Allround Support Developer Marjolein

Maak kennis met Marjolein, een 32-jarige moeder van twee met een diverse set aan interesses en vaardigheden. Haar passies variëren van lezen en martial arts beoefenen tot koken. Marjolein maakte een gedurfde carrièreswitch: van verpleegkundige in de revalidatiezorg naar het developers-vak. “Nu werk ik in het support team van Sition, waar ik op veel verschillende vlakken bezig mag zijn”, vertelt Marjolein. 

Front-end Céline

Maak kennis met Céline, onze front-end developer van 26 jaar uit Den Bosch. Haar avontuur begon in de wereld van communicatie en multimedia design, maar de vonk voor development sloeg over tijdens haar stage in Rotterdam. Na het afronden van haar opleiding zette ze haar reis voort in de development scene, waar ze anderhalf jaar lang retail-applicaties creëerde met low-code technologie bij Novulo. Maar er was iets wat Céline miste: het schrijven van haar eigen code. En dat bracht haar bij Sition, waar ze nu al zo’n twee maanden deel uitmaakt van ons team. “De geweldige collega’s en de positieve sfeer hier bevallen me goed! En het feit dat ik op de fiets naar kantoor kan, is een mooie bonus“, vertelt Céline.

Veelzijdige Office Manager Ramona

Let’s meet Ramona, een veelzijdige duizendpoot van 43 jaar uit Schijndel. Met maar liefst 20 jaar ervaring in de verkoopbinnendienst, waarvan enkele jaren als office manager, brengt Ramona niet alleen haar professionele expertise maar ook haar kleurrijke persoonlijkheid met zich mee. In haar vrije tijd geniet ze van schilderen, sporten, culinair genieten en van haar gezin en de vrolijke viervoeter Ziggy. Ramona vond in juli haar plek in ons veelzijdige team. “Ik ben eigenlijk het manusje van alles. Geen dag is hetzelfde. Dat, en natuurlijk het leuke team, bevalt me wel”, aldus Ramona. 

Stagiaires Joram en Janique

En natuurlijk Janique, die tijdens zijn studie al als Junior Developer bij ons aan de slag ging en later dit jaar ook zijn stage bij Sition zal afronden. “Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken en een waardevolle bijdrage te leveren aan mooie projecten”, aldus Janique.

In dit artikel

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.