Maar liefst 5 medewerkers in één maand gecertificeerd als Shopify Expert

Deze prestatie onderstreept niet alleen ons commitment aan het leveren van uitmuntende e-commerce oplossingen, maar versterkt ook onze positie als toonaangevende speler binnen de branche.

Maar liefst 5 medewerkers in één maand gecertificeerd als Shopify Expert

Bij Sition zijn we verheugd om aan te kondigen dat maar liefst vijf van onze medewerkers onlangs hun certificering als Shopify Expert hebben behaald. Deze prestatie onderstreept niet alleen ons commitment aan het leveren van uitmuntende e-commerce oplossingen, maar versterkt ook onze positie als toonaangevende speler binnen de branche. In dit artikel belichten we deze certificeringen, de voordelen voor ons bedrijf en de impact voor onze klanten.

Wat houdt de Shopify-certificering in?

De Shopify-certificering is een hoog aangeschreven programma dat nvo-professionals in staat stelt hun expertise in het gebruik en de implementatie van het Shopify-platform te valideren. Om gecertificeerd te worden, moeten kandidaten slagen voor een reeks uitdagende examens die hun kennis van de technische aspecten van Shopify testen en hun vermogen om deze kennis praktisch toe te passen.

Voordelen van gecertificeerd zijn als Shopify Expert

  1. Bewezen expertise: Onze gecertificeerde medewerkers hebben aangetoond dat ze de vaardigheden en kennis bezitten om complexe Shopify-projecten succesvol te voltooien.
  2. Kwaliteitsgarantie: Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze werken met een team dat voldoet aan de hoogste industriestandaarden.
  3. Toegang tot exclusieve middelen: Gecertificeerde experts hebben toegang tot exclusieve Shopify-bronnen en ondersteuning, wat hen helpt om altijd up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en best practices.

De behaalde certificeringen

Onze medewerkers hebben diverse certificeringen behaald die hen in staat stellen om op verschillende gebieden binnen Shopify-expertise te excelleren. Hieronder lichten we deze certificeringen nader toe.

Shopify foundations certification

Onze medewerkers hebben deelgenomen aan de Shopify Foundations Certification, een programma dat hen op de hoogte houdt van de nieuwste normen en trends in de e-commerce industrie. Deze certificering, ondersteund door educatieve datawetenschap en onafhankelijke beoordelaars, bevestigt onze bekwaamheid en betrouwbaarheid als Shopify-partner. Dit stelt ons in staat om effectief samen te werken met handelaren en hen te voorzien van de beste oplossingen en ondersteuning.

Liquid storefronts for theme developers certification

Een van onze teamleden heeft met succes de Liquid Storefronts for Theme Developers Certification afgerond. Deze certificering benadrukt onze expertise in het ontwikkelen van op maat gemaakte thema’s voor Shopify-winkels. Met deze kennis kunnen we nog beter inspelen op de unieke behoeften van onze klanten en hen voorzien van aantrekkelijke en functionele online winkelervaringen.

Headless bij Shopify voor business consultants certification

Met de Headless bij Shopify voor Business Consultants Certification kunnen we nu geavanceerde maatwerk aanbevelingen doen voor onze klanten. Dit certificaat bevestigt dat onze consultants de principes en best practices begrijpen om een op maat gemaakte storefront aan te bevelen en de klant te begeleiden door alle fasen van een headless implementatie.

Headless bij Shopify voor developers certification

Daarnaast hebben twee van onze ontwikkelaars de Headless bij Shopify voor Developers Certification behaald. Deze certificering toont aan dat ze vertrouwd zijn met het headless framework van Shopify, de tooling en hostingopties, en in staat zijn om een aangepaste storefront voor te bereiden, te implementeren en te optimaliseren. Dit stelt ons in staat om innovatieve en flexibele oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Wie zijn onze gecertificeerde medewerkers?

Rik - Developer

Rik richt zich als developer op Shopify app development en headless implementaties. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring in deze specifieke gebieden, is Rik in staat om geavanceerde en op maat gemaakte oplossingen te creëren die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Zijn expertise zorgt ervoor dat we innovatieve en efficiënte e-commerce oplossingen kunnen bieden.

Marco - E-commerce specialist en Account manager

Marco's expertise ligt in het optimaliseren van conversieratio's en het verbeteren van klanttrajecten. Daarnaast vervult hij de rol van account manager, waarbij hij fungeert als het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt voor een naadloze communicatie en projectcoördinatie. Zijn analytische benadering en grondige kennis van Shopify Analytics stellen hem in staat om waardevolle inzichten te bieden die de online verkoop stimuleren.

Steve - Full stack developer

Steve werkt als full stack developer en focust zich op Liquid theme development en het creëren van goed converterende shops. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring in zowel frontend als backend ontwikkeling, zorgt Steve ervoor dat onze klanten beschikken over functionele en aantrekkelijke webshops die hoge conversies behalen.

William - Theme developer

William is gespecialiseerd in theme development voor Shopify. Zijn creatieve aanpak en oog voor detail zorgen ervoor dat hij prachtige en functionele thema's kan ontwerpen die de gebruikerservaring verbeteren en de conversies verhogen. William's expertise in het ontwikkelen van maatwerk thema's maakt hem een waardevolle aanvulling op ons team.

Celine - UX/UI designer

Celine heeft een scherp oog voor design en een grondig begrip van gebruikerservaring. Naast haar werk als UX/UI designer houdt ze zich bezig met theme development en conversie optimalisatie trajecten. Haar ontwerpen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk, wat leidt tot hogere klanttevredenheid en conversiepercentages.

De impact van gecertificeerde Shopify Experts op uw bedrijf

Door samen te werken met ons team van gecertificeerde Shopify Experts, kunnen bedrijven profiteren van een breed scala aan voordelen. Hier zijn enkele manieren waarop onze expertise uw bedrijf ten goede kan komen:

Efficiëntere implementatie

Onze gecertificeerde experts hebben een grondige kennis van de beste praktijken en de nieuwste functies binnen het Shopify-ecosysteem. Dit stelt hen in staat om webshops sneller en efficiënter op te zetten en aan te passen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Verbeterde prestaties

Met hun diepgaande kennis en ervaring kunnen onze experts potentiële problemen identificeren en oplossen voordat ze een negatieve impact hebben op de prestaties van uw webshop. Dit zorgt voor een soepelere werking en een betere gebruikerservaring.

Verhoogde conversies

Onze teamleden zijn getraind in het optimaliseren van webshops voor conversies. Dit betekent dat ze technieken toepassen om de klantreis te verbeteren, wat resulteert in hogere verkoopcijfers en een betere return on investment.

Strategisch advies

Onze gecertificeerde experts kunnen strategisch advies bieden over hoe u uw e-commerce bedrijf kunt laten groeien. Of het nu gaat om marketingstrategieën, SEO, of gebruikerservaring, wij hebben de kennis en expertise in huis om u te helpen slagen.

Conclusie

Het behalen van de Shopify-certificering door vijf van onze medewerkers is een belangrijke mijlpaal voor Sition. Het stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn en hen te ondersteunen bij het realiseren van hun e-commerce doelstellingen. Wij zijn er trots op dat we een team hebben dat zich inzet voor uitmuntendheid en continue verbetering.

Wilt u meer weten over hoe onze gecertificeerde Shopify Experts uw bedrijf kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

In dit artikel

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.