Tweakwise

Verhoog uw conversie door implementatie van Tweakwise op uw Shopware of Shopify webshop. Korte implementatietijd, gegarandeerde conversieverbetering.

Tweakwise
No items found.

Onze Diensten

Als toonaangevend e-commerce bureau begrijpen we dat het succes van uw online winkel afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder uw vermogen om producten te presenteren, klanten te bereiken en hun koopervaring te verbeteren. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan diensten om uw e-commercebedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Product Discovery Solutions

Onze product discovery oplossingen omvatten geavanceerde zoekfunctionaliteiten, autocomplete suggesties en filters om klanten te helpen producten gemakkelijker te vinden. Met onze hulp wordt het vinden van producten een moeiteloze ervaring voor uw klanten.

Merchandising

Onze merchandisingtools stellen u in staat om uw productlijsten en plaatsingen te optimaliseren, waardoor u bestverkopende producten kunt promoten, voorraadniveaus kunt beheren en uw algehele verkoop kunt stimuleren.

Personalisatie

Met onze personalisatiediensten kunt u op maat gemaakte productaanbevelingen en inhoud aan individuele klanten leveren op basis van hun browse- en koopgedrag. Hierdoor verhoogt u de gebruikersbetrokkenheid en conversiepercentages.

Search Engine Optimization (SEO)

Onze SEO-diensten helpen uw website beter zichtbaar te maken op zoekmachines, wat resulteert in meer organisch verkeer naar uw site. We optimaliseren productpagina's en inhoud om hoger te scoren in zoekresultaten.

Integratie met Shopify en Shopware

We bieden naadloze integraties met Shopify en Shopware, waarmee u kunt profiteren van geavanceerde zoek- en personalisatiemogelijkheden. Deze integraties verbeteren de zoekfunctionaliteit en personalisatie op uw webshop, wat leidt tot een verhoogde klanttevredenheid en conversies. Of u nu Shopify of Shopware gebruikt, wij hebben de oplossingen die uw e-commerceactiviteiten zullen verbeteren.

Voordelen

  • Gegarandeerd conversieverhogend
  • Verbetere on-site search
  • Listing pagina's personaliseren
  • Compatible met Showpare & Shopify
  • Snelle integratie tijd
  • Gebruiksvriendelijke portal

Cases met

Tweakwise

Overzicht
Anna van Toor

Nieuw e-commerce platform voor Anna van Toor

Twinsport

Intersport Twinsport kiest voor omnichannel aanpak met Shopware 6

Gerelateerde insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tags:
en
Tags:
en
Tags:
en
Tags:
en
Tags:
en
Tags:
en