Sition officieel Pickware Partner!

Als eerste Pickware Partner van Nederland heeft Sition diverse realisaties en ervaringen op het gebied van Pickware. Binnen ons kantoor zijn we daarom ook in het bezit van een live test demo. Vraag ons naar de mogelijkheden! Pickware, de Shopware ERP-systeem, organiseerde gisteren een van haar partnertrainingen. Hierbij waren wij ook aanwezig! Na afloop van de middag…

Als eerste Pickware Partner van Nederland heeft Sition diverse realisaties en ervaringen op het gebied van Pickware. Binnen ons kantoor zijn we daarom ook in het bezit van een live test demo. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Pickware, de Shopware ERP-systeem, organiseerde gisteren een van haar partnertrainingen. Hierbij waren wij ook aanwezig! Na afloop van de middag zijn wij officieel een van de eerste Nederlandse Pickware Partner geworden!

De partnertraining begon met een uitleg over het Pickware systeem. Hierin werden de drie onderdelen van Pickware behandeld: Pickware ERP, Pickware POS en Pickware Mobile. Hierbij kregen wij de mogelijkheid om Pickware Mobile daadwerkelijk te testen!

Ook werd er ingegaan over het verloop van het hele voorraadproces, ook wel orderpicking genoemd. Naast Pickware ERP, POS en Mobile biedt Pickware ook andere plug-ins aan voor haar gebruikers.

Kortom, het was een informatieve middag in Shöppingen!

In dit artikel

No items found.

Meer insights

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.